takecare

Namenskost

Her-O je unikaten izdelek, ki je povsem ročno izdelan. Zaradi estetske dovršenosti je primeren kot darilo za bližnjo osebo, za lastno uporabo, v dvoje, troje, ..., ali pa preprosto kot okras v stanovanju.

Varnost​

Her-O izdelki so glazirani z jedilnimi barvami, ki so popolnoma varne za uporabo. Vsi izdelki so tudi veganski in seveda slovenskega porekla. Skrb za to, da bi se falusi med uporabo poškodovali ali celo zlomili, je odveč. Vseeno pa ne priporočamo uporabe, če ugotovite, da je izdelek poškodovan.

Estetika in užitek

Heroji so votli, čvrsti in v sebi združujejo ravnovesje med idealno težo in obliko. V želji po estetskosti so vsi preprostih oblik in rahlo ukrivljeni proti vrhu. Izdelani so z namenom zagotavljanja maksimalnega užitka. Vsak izdelek je lično pakiran v žametni vrečki in darilni škatli, kjer ga lahko tudi hranite, vendar vsekakor vzpodbujamo, da ga kot kipec razstavite kar na polico.

Izdelava

Her-O keramični falusi so ročno izdelani iz bele gline in visokotemperaturno žgani. Po temperaturni obdelavi so glazirani, kar jim poleg barve daje še dodatno trdnost in obstojnost.

Vzdrževanje in rokovanje

Keramika je trden in vzdržljiv material, če z njo delamo z občutkom in skrbnostjo. Pred uporabo lahko izdelek po želji za kratek čas segrejete v rokah, čeprav je narava gline kot materiala topla. Po uporabi jih umijemo z vodo in milom, vsakič tudi poskrbimo da se dobro osušijo. Shranjujemo jih v originalni embalaži, ter tako preprečimo morebitne poškodbe na izdelku.

Modeli

Na voljo je v treh velikostih.
Velikosti lahko malenkost odstopajo, saj je vsak falus izdelan ročno. Prav tako se glazure na vsakem različno dotaknejo površine gline, pa tudi elegantna krivulja je pri vsakem upognjena po navdihu. Težimo k temu, da so si izdelki čim bolj podobni, vseeno pa se držimo načela, da gre za unikatne kose in zato puščamo, da se v vsakem ta edinstvenost tudi pokaže

sl_SISI