Kako izbrati pravega Her-Oja?

Her-O

Her-O

Večkrat se na nas obračajo stranke, ki se še odločajo za svojega prvega heroja. »Ogledujem si jih že 1 mesec, na namizju imam odprte vse zavihke iz vaše trgovine, pregledujem Instagram, vendar ne vem, za katerega naj se odločim.« Razumemo dilemo, saj smo mi, seveda, zaljubljeni v čisto vse. Pa vendar, kako se odločiti?

Naj vas nagovori!

Kdor pravi, da ljubezen na prvi pogled ne obstaja, to trdi samo zato, ker je še ni izkusil. Zato bi bil prvi nasvet enostaven-izberite tistega, ki vam prvi pade v oči. 

Zaupajte svoji intuiciji.

Velikost

Her-O ji so na voljo v treh velikostih. Mere so okvirne, saj so narejeni ročno in zato te tudi lahko malenkost odstopajo:

-S (12 cm)

-M (16 cm)

-L (20 cm)

Izbira velikosti je seveda odvisna od vaših osebnih preferenc in načinov uporabe.

Naši najmanjši in tudi najtanjši Her-Oji so odlični za nežno predigro. Kot subtilen podaljšek prsta pomagajo odkrivati vse erogene točke na lastnem ali partnerjevem telesu.

Prav tako jih priporočamo, če se želite prvič podati v raziskovanje analnega seksa

Analni seks lahko nudi veliko užitka, če se ga lotimo na pravilen, varen in zdrav način. Zavedati se moramo, da je zadnjična mišica zapiralka fiziološko zmožna le manjšega raztezanja. Pri preveliki sili in penetraciji lahko tako pride ne samo do poškodb sluznice in kože, temveč tudi do disfunkcij omenjene mišice. Pomembno je, da se zato analnega seksa lotimo postopoma in postopoma večamo tudi predmet penetracije. Zato so naši najmanjši heroji kot nalašč.

Srednje, oziroma M heroje svetujemo tistim, ki želijo ojačati intenziteto in morda napredovati iz S. So odličen kompromis za vse, ki menijo, da je L zaenkrat še prevelik zalogaj.

Naši največji kipci so rezervirani za tiste, ki želite Her-Oje ponosno razkazovati na polici in ste zaljubljeni v keramiko. Prav tako so za vse bolj izkušene, ki poznajo lastno ali partnerjevo telo in vedo, kaj jim ustreza.

"Analni seks lahko nudi veliko užitka, če se ga lotimo na pravilen, varen in zdrav način. "

Lahko pa preizkusite prav vse velikosti, ki so sedaj na voljo tudi po akcijski ceni!

Trojica iz nebes

Seveda pa ni vse v velikosti 😉

Keramični falusi so odeti vsak v svoje super pregrinjalo. Glede na odtenek glazure so dobili tudi svoje ime, po slovanskih bogovih.

Perun je nežen velikan, glaziran s svetlo glazuro in narejen iz peščeno rjave gline.

Veles je Perunov antipol. V poganski mitologiji ga povezujemo s čarovništvom in njegovo temno odevalo je prav zares čarobno.

V poganski mitologiji ga povezujemo s čarovništvom in njegovo temno odevalo je prav zares čarobno.

Svarog je naš sijoči marmornati zapeljivec. Njegova glazura se preliva v različnih odtenkih nežne zelene.

Zaključek

Ne glede na to, kateri Heroj izbere na koncu vas, smo prepričani, da je prav vsak lahko doprinos za intimno spoznavanje sebe in partnerja. Tudi, če ga le razstavimo na polici, pripomore k bolj odprtemu diskurzu na temo spolnosti in je vaša izjava, v obliki malega faličnega božanstva, ki pravi:

“I look at it at day, I make sweet love to it at night.”

"I look at it at day, I make sweet love to it at night."
Share this postDodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISI